Friday, 2 March 2012

perempuan kene tahu........

PEREMPUAN+CINTA+SEKS ..wah2..cam gempaq je topik nie..huhu..x de ahh..act lately da mcm2 crite aq dengar dari kawan2 aq,,kwan2 perempuan n lelaki gak..emm,,macam2 cerite..


ape yg boleh aq katekan bile hawa nafsu menguasai akal,,mmg macam2 laa yg boleh jd..kenape mudah sgt??
perempuan ,,plezz..sume ni maruah kau ok..tolong la jage..jgn la mudah sgt lelaki nk wat sume tu kt korang if blum bernikah lg..tolong ok..jage air muke mak ngan ayah korang..


x perlu la nk buktikan cinta korang kat lelaki yg korang syg ngn sume bnde mengarut ni..taw x,,tu sume ayat2 lelaki je nk gunekan kau..tolong la..mcm2 care laa korang leh buktikan korang btul2 syg kat pakwe2 korang..mcm aq,,aq suke sgt bg bende kt orang yg aq sayang yg aq wat dengan hasil tgn aq sndri..tu lagi special kot dr bende mengarut ni..kau tau x,,bile madu ko dye dpat,,ko kene buang sia2 je derr~lelaki!!kite manusia ni x boleh taw pe isi hati seseorang tu..even kau tengok dye baik,etc tp dlam aty dye ?kau taw ke doe ?tolong jgn bodoh ok,,even ko tgok dye baik,,pastu dye mnx bende2 mcm nie,,ayat dye perhhh..huh~ pastu ko pk dye baik x kan tgalkan ko,,ko ngn bodohnye bagi cam tu jew..dah sekali pastu berkali2..x kan ahh dye nk tgalkan ko cpat sgt kann..pastu bile kau kene tinggal,,ko nk menagis,melalak pon,,ko boleh ke dpt blek sume tu?x boleh derr~len kali nk wat sesuatu tu pk2 la dulu oke syg :)


emm,,aq cume nk gtaw je la..sometime lelaki mnx ko bende2 ngarut ni,,juz nk uji kau jew..tolong laa,,jgn mudah cair ngn ayat manis lelaki even kau sayang dye gile babi punye ahh..note this ok sayang2..aq wat post ni pon tuk pesan kt diri aq sendiri..tolong jage maruah kau baik2,,maruah mak ayah kau,maruah family kau :)

No comments:

Post a Comment