Tuesday, 20 March 2012

aq selalu berharap aq boleh jadi seorang gadis yang tabah...

lately ni mcm2 yg terjadi dalam hidup aq.. dengan perginye seseorang dari idup aq,dengan pergaduhan yg terjadi antara aq dengan budak kelas,dengan perginye kawan2 yg selalu mewarnai hidup aq..how can sey aq nk tabah tuk lalui semua ni..bertimpa-timpa kot yg datang..sometime sume ni wat aq dow sgt2,,tp aq taw allah tu maha pengasih,maha penyayang,maha mengetahui,,aq ttap kuatkan diri aq..lgpon aq tetap ade family aq yg selalu ade untuk aq..tapi,,sedih tu tetap ade kott..tipu ahh aq nk ckp aq kuat,,aq mmpu nk survive sume ni ngn epi n tenang..tipu gile ahh lau aq ckp aq epi,,aq ok..


kenapa sume mkin nk menjauh dari aq??why??ape sey salah aq??tlong ahh,,tolong bgtaw aq ape salah aq smp kowang sume nk wat aq cam nie,,,jangan la tetibe mcm nie n diam seribu bahasa,,jgn wat aq tertanya2,,mcm nie ke namenye kawan??disebabkan masalah aq yg kowang x leh nk faham n kowang nk buang aq mcm tu..?ya allah,,cube faham perasaan aq sekejap..aq bukan sengaje pun wat sume ni..aq terpaksa..


now,,lg sorang,,mkin lame dye mkin nk menjauh dr aq,,why?da x pena nk bertegur,,ape kan salah aq..aq rse sunyi gile kott bile kau wat mcm nie..sunyi sgt2 sebab kau byk gile wat aq epi even bru je seminngu kite kenal,,but now?kau pun nk buang aq mcm ne orang2 len buang aq kann..x pe..aq leh kott trime sume ni.aq boleh terime..terima kasih banyak2 sebab pernah wat aq epi suatu mase dulu..terima kasih..

pergi la kowang lau kowang rase aq mmg x layak tuk berkawan ngn kowang...aq mmg x layak kott nk berkawan ngan kowang..kowang x igt kan siape yg selalu ade untuk kowang time kowang perlukan seorang teman tuk meluahkan..kowang x igt kan siape yg selalu wat kowang tertawe riang tatkala kowang ade masalah..kowang pon msti x igt kan aq ni sllu gak berkorban sume perasaan n tenaga aq tuk kowang..kowang pun msti x igt kan baju aq ni selalu basah dek kerana airmata kowang di saat kowang menangis kat bahu aq,,kowang pun mesti x igt kan aq selalu wat muke bodoh2 aq mcm badut semate nk tgok kowang tersenyum n ketawe..kowang punn msti x igt kan,,aq selalu habiskan mse aq ngn kowang selagi masalah kowang x settle,,,aq bukan nk mengungkit,,tp aq nk kowang igt blek ape yg kite da lalui same2 kt sini,,byk doe,,pengorbanan kowang tuk aq,pengorbanan aq tuk kowang..agak kowang x syg ke friendship kite ni?ya allah,,aq rse mcm nk hentak2 je kepale kowang..agak kowang da ilang ingatan ke ape..emm,,papepon,,aq akn tetap tunggu sume nie,,aq terime sume ni even pedih gile,,aq tetap syg kt kowang..n janji aq aq tetap akan ade untuk kowang wlupun kowang da x boleh ade lg untuk aq.. :)

                                                                                                                       _farahida yusoff_