Monday, 19 December 2011

budak senget ngan mcg2 sweet dye..

ish,,sape nie?mmg senget tul la bdak ni..hehe..sweet kan bdak senget ni..senget pon romantik + sweet + comel..ceh,,perasan..itu aq la kan..hehe ..first time aq snap pic mcm ni utk org yg tersyang.. untuk 'KAKASHI' aq..hehe ..aq wat sume ni pon utk tnjukkan kt dye yg aq btul2 syg kt dye,,nk tnjukkan yg btul2 aq perlukan dye dlm idup aq,,utk tunjuk kt dye yg aq btul2 ber terime kasih n hargai dye ..


sayang,,baby syg kt b sgt2..tamo b g jauh2 dr baby ..xoxo 

akaun twitter aq yg keberape tah...

tu profile twitter kite,,emm,,tataw la twitter yg keberape ni..sbb yg lme2 da lupe password..hehehe..
ape yg best kt twitter?emm,,boleh tweet2 ngan kwan2,kat twitter everything bebas..nk kutuk sape ke,nk perli sape ke pon best,,tp aq x de la wat mcm tu..hehe..

lau kowg de twitter follow la twitter aq,, https://twitter.com/#!/farahmellisa ..lau da follow tu gtaw la,,natys ng nk follow kowg blek..hehe.. :P

mungkin terlalu cpat ,,tapi...

huhu..b4 nk update status ni ,aq taw kowg taw kan aq bwu je pas crush ngan ex aq tu..now da de pengganti?
aah,,bukan cpat sgt ke?emm,,memang la,,aq ngan crush aq tu x de jalan lgsong nk berbaik smule even sbnynye kiteorg x bergaduh pon,,n now,aq cube utk lupekan sume tu pelan2,,


sayang,,bby taw sume ni mcm cpat sgt kan,,tp really,kputusan yg bby wat tu x men2,n bby yakin ngan kputusan bby tu,,sume ni bout my feeling rite?emm,,dah2,,tamaw la b tertnye2 or ragu2 ngan bby,,mmg x mudah utk melupekan tp perasaan tu akn ilang sndri kan..yg bby nk b sllu ade ngn bby utk lenyapkan sume bnd tu even x sume..



13/12/11 start from kul11.55.22p.m
                hehe..u ni mmg lwk r..i skew org y lwk n hpy
               hahaha,,ye?x de la lwak mne pon..yg pnting org2 yg de sekeliling i epi 
                ngn i..hehe
               hehe,,yekew?i pun hpy ngn u..u ni bes..
               ye jew?bkan bowink ke lyankan i nie?
               lau brg i x msg u,,so,i hpy gler ng u
               hahaha,,jgn smp gile btul2 sudaa..hehe
               hehe,,gler kan u ade r..
               hahaha..aisshh,,naty i anta u g tg.rmbutan....u da sket ni..need rawatan 
               cpat2,,lau lmbt parah naty..
               smpai ati u nk anta i kat tnjng rmbtn :P
               hahah..i x nk u gile sbb tu i nk anta cpat2..biar cpat sembuh..whahahaha 
               npew x nk i gler?
               hahaha..no komen :P
               eleh,npew ek u?
               emm,,tataw :P
               hehe,,rhsie r kn :(
               alolo..x comel la nges2haha,,x nk u glew sbb syg kt u la..hahaha
               hehehe,,yekew?syg u jgak r,,

bla,bla,bla,.bla,bla,bla.bla
                haha,,ye jew awek x dew?
               ya allah,x gne r i nk tpu u.xpat papew pun
               haha..ok2
               hehe,,u 2 jew y ade pkwe?
               eh,,mane ade la u..
               ye kew?
               ye la,,4 wt nk tpuw..
               mcm kenal je ayt..cm 2 blh r i msuk line..
               u nk msuk line ape?mxis?celcom?digi?hahahaha
               hehe,,line mcm u..
               hahaha,,i bkan line :P
               u kn single,i pun single ..blh r kan?
               bole ape u?
               hehe,,blh r wat u buah ati i..
               i jd buah aty u?nk kew kt i nie?x cntik,x comel,,huhu
               cpew ckp u x cute?i skew u,tp u jew r x tau skew i or x?
               ish,u ni..u da mcm kakashi i kot..ske u..
               ye kew?tp u mmg cute..i skew u..hehe..cumeu nk or x nk trime i..
               hahaha..eh.kite nga declare ke nie?
               lau u trime i?
               lau i trime u,then?
               hehe,,declare r..
               hahaha,,tataw la nk ckp pew..
               knp?
               ntah la
               tgu u..bg jwapan
               i nk kt u,,i nk u jd 'kakashi' i..
               cmne i jd kakashi..i ttp i r u..jauh bzenye
               hahaha,,ish,,x pham la tu,,wekk
               hehe,,so,u cmne?
               huhu,,bismillah..i trime u.(1.40.28a.m)
               yeeaa!!thanks u,,syg u,i jnj jge u leklok k <3
               i syg u gak..


end..hahaha..msg2 kiteorg ni time nk declare2 jd couple..hahaha..x nk buang sume mcg2 ni...now,,he's mine..sape rembat aq tibai2 naty..haha ganaz la plak aq ni..aiishh..hope everything'll be ok..doakan kebahagiaan kiteorg kwan2..:)
           


             

my first time webbie wif my 'kakashi'

hahaha..see it..pg td first time kiteorg webbie sme2..siyes,,epi gile kot,,mcm2 cerite2,,mcm2 mimik muke..siyes nk off vdeo col ni pon lau bole x nk,,huhu,,dpt tgok muke dye bile senyum,,dpt gak tgok muke dye time dye merajuk..hehe..sweet meyh..
syg,,siyes x suke tgok b masam2 ..suke tgok b senyum.sweet sgt <3 ..last2 kene ttup gak,,kene tido..sbb kite da jnj ngan dye nk tdo cukup 8 jam sehari..caring rite?ssah gak utk aq yg brung antoo ni nk tido,,tp demi jnj n yg tersyg,aq cube gak lelapkan mate yg degil ni..
what can i say here ..mkin lme rse syg tu mkin kuat,,sumpah doe,,sayang sgt2 kt dye ..ish,,tataw nk ckp mcm ne lg daa..aq pon x dpt nk bg kowang bayangkan mcmne syg nye aq kt dye..
b,,lau bole unn,,baby nk sgt2 g atas bukit then jerit kuat2 yg bby cintakan b,,bby syg b sgt2,,b bby sowg je yg pnye..haha..owg nk ckp gile pon x pew la,,:P

Sunday, 18 December 2011

siape pulakk due mahluk nie??

hahaha..msty kowg nk taw kan sape due mahluk ni..
yg atas ni adeq lelaki aq..anak yg ke due mama n ayah aq name dye Khairulekmal,umo dye skunk 17 thun,,bulan 1 t umo dye gnap 18 thun da,,bwu je lpas spm,, adik yg sllu perasan dye la yg pling hnsem,,pling kuat,,hahaha..aq syg sgt kat adeq2 aq ni,,especially adeq ekmal,,sbb kiteorg jarak x jauh nk rapat dr kecik till now,,kami sllu berkongsi masalah same2 ...aq ngan adeq aq yg ni byk kesukaan yg sme,,like kiteorg suke tgok bola ,,suke men badminton,,suke bergaduh,suke menyakat,,suke wat lawak..tp dlm same2 ni,,kteorg sllu jd ENEMY  especially time bab2 sukan ni..like,,lau tgok bola,,dye sokong M.U aq lak chelsea..tgok badminton dye sokong LEE CHONG WEI aq lak sokong LIN DAN,bile de games yg melibatkan malaysia lawan indonesia lg la,gile kot,,adeq aq sokong malaysia aq lak sokong indonesia.. byase la family due ngare ni.. hehehe,papepon crite kami sntiase indah ,,dye seorg adeq yg baek,,yg penyayang,,yg caring,,ptuh pd arahan akk dye ni,,sllu lyankn karenah akk dye..even dye x bpe nk pndai mcm aq,,tp aq malu ngan dye sbb perangai dye lbih elok dr aq,,dye x pna ni nk hangot2 ngan kwan2,,x smoke,x pna lwan ckp mama n ayah..solat x pna tgal..
Adeq!! kau mmg AWESOME gile..sayang adeq sgt2.


yg ni lak adeq perempuan aq,,so,dye anak yg ketiga mama n ayah aq ,,name dye Nur Akilah pgil dye ila je,,adeq yg plig kuat melaram,suke rg2 kemas,,nk cntik je.. siyes aq jelez skit la ngan dye sbb muke dye ala2 bollywood ,,aq sllu ejek dye  keling ..hahaha..dalam family aq aq sowg je yg cerah mcm nie..haha,,kami byk kesukaan yg sme,,sbb pe yg aq suke dye pon suke,,dye harapan kedua mama n ayah aq,,aq pon tgok dye de potensi bsar utk berjaya naty,,cita2 dye nk jd doktor ..emm,,ape ek,nk citer sal adeq kedue aq ni..haha,,lau kowg nk taw,,due2 adeq aq ni x pandai men basikal,aq sowg je yg pndai,,haha,,kelakar kan,,adeq ila ni jis yg friendly,berani gile,sllu confident ngan pe yg dye wat,rajin ikot ckp aq,, 
adeq,,aq sayang sangat kat ko,,sori mse ko kcik2 dulu aq sllu tibai2 ko,,sayang adeq ,,mmuuah..xoxo

p/s:syg la adeq1 or kakak2 or abg2 kowg selagi dyorg still ade lg,, :)

MINE ok !! FARHAN,,sye syg awk ..

WAH3..sape plak yg kt pic ats nie ..kowg tertnye2 kan ..hahaha..taw la sbb post2 yg lpas de pic lelaki len..hehe..ni la 'KAKASHI' aq..kakashi ?hahaha.. dye PAKWE  aq la doe..saje nk smekan dye ngan 'KAKASHI' anime naruto tu sbb aq suke KAKASHI ..hehe..


nk kenal ngn dye x ? ? aq tnye ni jawab la wey..haha.. nk ea?oke2..aq kenalkan oke..kowg jgn nk menggatal plak,biar aq je crite sal dye,,x yah la nk tnye2 dye..dye pon x nk layan..hahaha.. :P


'KAKASHI'  aq ni name dye farhan ..name pnuh ? name pnuh dye Muhamad Farhan bin Mohd Sha'ar ..umo?umo dye 19 thun gak sebaye ngan aq cume dye lmbat sikit la..haha.asal ?dye orang nogori sembilan..hahaha .. ekau cayo x? hahaha.. bday dye ?eh,,korg ni tnye bday dye,nk bg hadiah ke ape?hahah..joke..bday dye 12 oktober..so,dye lahir 12.10.1992,aq lak 13.9.1992..sebulan je beza..yg pnting pkwe aq ni sporty sikit,,sbb dye suke bersukan-2 ni..hehe ..dye ckp ngan aq yg dye ni kuat cmburu n cpat sensitif...ouuchh..mcm perempuan la awk ni.. ish2,,x pe la,,janji kite bahagia kan syg..


nk taw story mcm ne aq kenal dye,mcm ne leh couple ngan dye,,naty aq update blog ag oke :)
hope kiteorg bahagia,n kekal till bile2..doakan ea kawan2..:)


p/s:to my 'KAKASHI' thanxx coz bein as a part in my life now..
baby syg b oke <3 xoxo ..