Sunday, 4 March 2012

pabila saya....

pabila saya rasa saya trlalu sunyi,,saya kerap abz kan masa dgn menulis n membaca novel..saya tinggalkan semua kerja2 saya,saya lupekan segala yg membelenggu fikiran saya,,anggap mcm saya free dari segala komitmen,,ni je cara saya tuk keluar dari kesunyian lately ni..dr dulu till now,,ni je cara yg pling mujarab tuk saya..menghabiskan masa ngn menulis,membaca novel,,membaca semula diary2 saya n secara x sengaje n automatik airmata saya mengalir,,without any reason,i dun know why..saya refresh blik sepanjang 19 thun saya hidup di atas muka bumi ni,ap salah yg saya dah buat kt mama n ayah saya,,family saya,,kt orang2 yg saya sayang,,


saya da terlalu byk menyusahkan mereka..terlalu membebankan mereka..sedehnye...sometime saya pna wat mereka menangis kerana saya,,kedegilan saya,,saya tataw nape saya mcm nie,,saya x nk mcm nie..n i'm was trying tuk berubah,,but it still be same..bile jauh dari family,idup saye seharian byk dihiasi oleh kawan2..dyeorang wat sye rse x sunyi bile jauh dr mama ayah n adeq2..mereka wat saya epi sgt,,mereka layan saya baik wlupon x sebaik layanan family saya..mama..i miss u soo much..akak rndu mama,,rindu nk wat mama rase mcm gila2 bile saya ade kt uma..akak taw mama pon selalu rindu kat akk,,dats why mama tiap2 ari col akk..akk taw sume tu even mama x ckp punn..


one more thing,saya dah cube kawal perasaan saya,,saya taw bf saya tengah sakit,,saya faham dye x boleh nk selalu ade ngn saya,,but,,saya x mnx pape punn yg melampau..cukup sehari saye dpt text dari dye tu sume da cukup bg saya,even saya rase bosan sgt,tp saya taw mcm ne saya nk ilangkan bosan saya tu,,eemm,,syg,,hope awak cepat sembuh ok..


huhu..now enough for me tuk berkhayal ..


                                                                                                 lots of love,
                                                                                                 farahida

No comments:

Post a Comment