Sunday, 18 December 2011

siape pulakk due mahluk nie??

hahaha..msty kowg nk taw kan sape due mahluk ni..
yg atas ni adeq lelaki aq..anak yg ke due mama n ayah aq name dye Khairulekmal,umo dye skunk 17 thun,,bulan 1 t umo dye gnap 18 thun da,,bwu je lpas spm,, adik yg sllu perasan dye la yg pling hnsem,,pling kuat,,hahaha..aq syg sgt kat adeq2 aq ni,,especially adeq ekmal,,sbb kiteorg jarak x jauh nk rapat dr kecik till now,,kami sllu berkongsi masalah same2 ...aq ngan adeq aq yg ni byk kesukaan yg sme,,like kiteorg suke tgok bola ,,suke men badminton,,suke bergaduh,suke menyakat,,suke wat lawak..tp dlm same2 ni,,kteorg sllu jd ENEMY  especially time bab2 sukan ni..like,,lau tgok bola,,dye sokong M.U aq lak chelsea..tgok badminton dye sokong LEE CHONG WEI aq lak sokong LIN DAN,bile de games yg melibatkan malaysia lawan indonesia lg la,gile kot,,adeq aq sokong malaysia aq lak sokong indonesia.. byase la family due ngare ni.. hehehe,papepon crite kami sntiase indah ,,dye seorg adeq yg baek,,yg penyayang,,yg caring,,ptuh pd arahan akk dye ni,,sllu lyankn karenah akk dye..even dye x bpe nk pndai mcm aq,,tp aq malu ngan dye sbb perangai dye lbih elok dr aq,,dye x pna ni nk hangot2 ngan kwan2,,x smoke,x pna lwan ckp mama n ayah..solat x pna tgal..
Adeq!! kau mmg AWESOME gile..sayang adeq sgt2.


yg ni lak adeq perempuan aq,,so,dye anak yg ketiga mama n ayah aq ,,name dye Nur Akilah pgil dye ila je,,adeq yg plig kuat melaram,suke rg2 kemas,,nk cntik je.. siyes aq jelez skit la ngan dye sbb muke dye ala2 bollywood ,,aq sllu ejek dye  keling ..hahaha..dalam family aq aq sowg je yg cerah mcm nie..haha,,kami byk kesukaan yg sme,,sbb pe yg aq suke dye pon suke,,dye harapan kedua mama n ayah aq,,aq pon tgok dye de potensi bsar utk berjaya naty,,cita2 dye nk jd doktor ..emm,,ape ek,nk citer sal adeq kedue aq ni..haha,,lau kowg nk taw,,due2 adeq aq ni x pandai men basikal,aq sowg je yg pndai,,haha,,kelakar kan,,adeq ila ni jis yg friendly,berani gile,sllu confident ngan pe yg dye wat,rajin ikot ckp aq,, 
adeq,,aq sayang sangat kat ko,,sori mse ko kcik2 dulu aq sllu tibai2 ko,,sayang adeq ,,mmuuah..xoxo

p/s:syg la adeq1 or kakak2 or abg2 kowg selagi dyorg still ade lg,, :)

No comments:

Post a Comment