Tuesday, 13 December 2011

11.12.11-ari yg menyedihkan utk aq

pe yg jd ngan aq ngan tarikh nie..
pg2 aq dpt mcg dari sidye,,tp msg yg kiteorg kene berpisah..sbb family dye da taw,,da taw pe pon aq tataw la..
aq terdiam je kot bile dpt mcg mcm tu,,nk menanges pon mse tu x leh nk kuar airmate...
ptot la malam sebelum dye anta mcg tu,aq rse somtink x kene je unn,,
ngan fon dye off,,huh! x sgke kan.. n wat first time dlm idup aq,aq leh sabar ngan sume nie..seyes! selame ni aq sllu sgt susah nk trime kenyataan2 mcm nie.. 


sape kate aq x sdeh? sdeh la wey .bile aq dpt mcg tu,aq trus down ..then taw2 je aq kt dlm wad ..WHAT ?terkejut aq bgon2 je kt dlam wad ,,aq pon tataw bile mse aq pengsan,bile mse aq msuk wad .. AGAIN n AGAIN ..asik kekurangan darah je aq ni..bile mse aq derma darah aq smp kurang pon tataw la ..


tp last2 aq oke,,aq kuatkan diri aq ..aq trime sume ni ngan ati terbuke,,aq taw dye cintakan aq mcm aq cintakan dye ..tp lau ni yg terbaek utk mse ni,,i need to accept all diz ..if kiteorg de jodoh,halangan pe pon yg dtg,kiteorg ttap akn bersme naty..if x dew,x dew la..tp siyes,aq syg gile kot ngan hubungan nie.. byk bnd yg berubah kt aq since dye ade .. ZAKI FUAD ..cinta aq kat kau x kan pena berubah sikit pon ..i'll love n miss u mucukk.. <3

No comments:

Post a Comment